Hetedik mennyország

Kezdjük a bejegyzést egy kis unalmas információval. 1996-ban indult a sorozat, alkotója és rendezője Brenda Hampton. A sorozat egy protestáns lelkész családjának életét meséli el egy fiktív városban, Glen Oakban, Kaliforniában. Eredetileg 2006-ban be akarták fejezni, de a 10. évadzáró epizód magas nézettsége miatt a 11. évaddal elhúzták 2007-ig a sorozat végét.

IMDb értékelés alapján 5/10, Port.hu alapján 8,9/10

A film főcímdala egész fülbe mászó tud lenni :)

A sorozat ismertetője:
A hetedik mennyország a Camden család életébe kalauzol, ahol az apa tiszteletes, az anya pedig hét rakoncátlan gyereket nevel.

Eljött a saját vélemény ideje...Nos, nem nagyon néztem ezt a sorozatot, ugyanis 1 éves koromban még inkább anyuci tejcsijével foglalkoztam, később se kötött le, de mivel mindenképp akarok nektek kedveskedni egy véleménnyel elkértem a nővéremét( ő nézet mindig ilyen családcentrikus kicsit nyálas sorozatokat). Tehát íme a véleménye:Hetedik mennyország:egy családról szol,ahol kezdetben 5 gyerek van,majd sokkal később meg jön két iker...az apa lelkész,az anya főállású családanya.Hétköznapi problémákat jelenit meg már a kisebb korosztálytól kezdve egészen a felnőttkorig.Minden korosztály át tudja élni/érezni az épp aktuális helyzetet,tud vele azonosulni.
Az élet nagy eseményein is keresztül mennek a szereplők:szerelem,bánat,barát/családtag elvesztése,születés,szülés,családalapítás. A szereplők szimpatikusak,vannak jó és rossz tulajdonságúak is.Ezt a sorozatot barmikor elő lehet venni...bárki nézheti,hisz az életkorok széles skálán mozognak,hétköznapi problémákkal,mely minden családban jelen van,így éppenséggel bárkivel lehet/tud azonosulni a néző.